vineri, 29 octombrie 2010

Libertatea!

Dragul meu..

Revin la " Dragul meu..". Nu te pot alunga încă din sufletul meu , încă mai am nevoie de tine . Am nevoie de tine pentru a mă cunoaște în totalitate.
Sunt îngrădită ca o pasăre într-o colivie.O pasăre sălbatică care a fost prinsă și pusă într-o cușca de fier departe de liberul cerului , departe de iubirea după care rîvnește .
Mă simt uscată , mă simt singura și mă simt falsă .Simt ca zîmbetele , fericirea pe care o arăt în fiecare zi sunt minciuni , simt ca persoana care am devenit nu mă reprezintă..
De ce?...
  Urăsc să fiu falsă , urăsc falsitatea și totuşi simt cum aproximativ toată lumea e falsă , inclusiv TU .
Te-am acceptat fals , te-am acceptat asa cu erai tu .Nu erai perfect , nu aveam nevoie de perfecţiune. Aveam nevoie de ceva ce putea să mă schimbe . M-ai schimbat , dar nu în persoana după care rîvneam .
Mă pierd în gînduri mult prea des , visez tot timpul si oboseala mă lasă fără grai . Oboseala provocata de tristețe , de tot ceea ce este în sufletul meu .
Tac și înghit !
Nu îmi las frustrările să afecteze pe alții . Îmi accept soarta , mă accept pe mine asa cum sunt . Mă suport ! Momentul final e momentul în care o să explodez , momentul în care masca cade iar totul este dezvăluit.
Mă regăsesc în expresionism ..M-ai știi? Redarea unor stări sufletești . Îmi creez o masca pe care nu mulţi pot să o sfîșie . Tu ai reușit  și nu m-ai putut accepta asa cum eram.
Mi-a părut rău !
"Mîine e o alta zi !"Pentru mine e aceeași zi , aceeași zi trăită Iar și Iar . Pana cînd ?Pana va apărea cineva care să mă accepte . Realizezi? Îmi rămîne doar să sper . Sa sper ca într-o zi acel cineva va deschide colivia si mă va lăsa să îmi deschid aripile spre cer .Sa zbor sper înaltul cerului , să uit de griji , de frustrări de chinuri și tristeți , să las norii să mă iubească , stelele să mă vegheze și fulgerele să mă apere .
Sa știu ca am pe cineva alături de mine.Zilele trec repede , mult prea repede însa secundele mi se par eterne .
Urăsc să știu ca mă citești ca pe o carte deschisa , urăsc ca știu ca îmi citești gîndurile și sufletul .
Resemnarea.E singurul lucru la care pot apela , mă resemnez și trec mai departe dar într-un punct mă împotmolesc în nămol și sunt trasa în străfundurile pămîntului și acolo voi rămîne pana cineva îmi va descoperi sufletul gol si se va întreba dacă toate sufletele de atunci erau asa...
Dezamăgirile se țin în lanț , durerea mă mistuie și nu îmi pot revărsa frustrările decît scriindu-ți . Evoluez! Chiar dacă nu realizez cum .. evoluez într-un fel , evoluez într-o direcție necunoscută .

Vreau să exiști !

Adio !

10 comentarii:

 1. Ai atins perfectiunea in descrierea sentimentelor.. starilor tare. O sa existe, o sa vezi. Si sper acel "el" sa te merite intr-adevar.:*

  RăspundețiȘtergere
 2. ai descris cu niste sentimente inevitabile....ft frumos )nice:*

  RăspundețiȘtergere
 3. :) ... totdeauna avem pe cineva alaturi. si daca nu e om, e vantul care ne tine de mana precum spunea cineva intr-un blog:) ... si mai presus de toate e Dumnezeu. el e cu noi, desi de multe ori, noi nu suntem cu El

  RăspundețiȘtergere
 4. atâta timp cât cineva te schimbă, e ok. în shcimb, când cineva te schimbă total sau modul de gândire e grav, mai ales dacă nu e ceea ce doreşti. de nu dai ''skip'' şi apoi ''next''?

  RăspundețiȘtergere
 5. ...alege doar lucrurile de care ai nevoie...acum stii mai bine care sunt...

  RăspundețiȘtergere
 6. Chiar se merita sa citesti asemnea articol

  RăspundețiȘtergere
 7. Craciun Fericit!
  Te invit sa citesti :
  http://www.tipimaginar.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 8. Superb ... Mi se pare ciudat sa dau intamplator peste gandurile pe care am senzatia ca imi apartin :)

  RăspundețiȘtergere
 9. Buna dragii mei ( e amuzant ca va pot folosi apelativul de "drag" atat de usor)

  Dupa o perioada de timp ( indelunga) recitindu-va comentariile si cuvintele frumoase pe care mi le-ati adresat mi-ati lasat un zambet pe buze si o inima mai usoara. Recunosc ca atunci nu am apreciat îndeajuns sprijinul vostru si sentimentele pe care mi le împărtășeați . Tin sa va spun ca sunteti niste persoane cu adevarat superbe si ca va multumesc din tot sufletul :)

  RăspundețiȘtergere