Treceți la conținutul principal

Inceputul !

Dragul meu ,

Să îmi încalc propriile mele valori morale e mai rău decît să te urăsc . Nu mai am ce să vad în mine . Intunericul în care mai lăsat să mă scufund imi suprima puterea de lupta . Să mă zbat în smoala și să mă rog să găsesc o raza de lumina în care să fie și speranța unui nou început , a devenit activitatea principala .
Ce să vad ?
Ca domini lumea ? Ca ai adus ura în inimile tuturor  ? Ca toţi se privesc cu o cruzime sfîșietoare .
Fa să înceteze sunetul din mintea mea . Sunetul care nu ma lasa in pace de cand te-am cunoscut.
Numai simt nimic .Plutesc în neştire .Unde mă aflu ?
Aud batai de inima și un sunet terifiant . Durere . Disperare ...
Să  mă întreb din  nou ? Ce am făcut să merit asta? De ce eu ?
Numai are rost , m-am saturat să tot sper ca  a fost o simpla greşeală . Totul a fost să fie .

Moartea? .. ce e moartea?
E doar un proces de reinventare , e un nou început  în care sufletul tău se contopește cu universul se amestecă cu stelele și este înghiţit de o gaură neagră .
M-am saturat să-mi fie frica de tine . O să îţi demonstrez ca sunt mai puternica decît tine . Te foloseşti de mine în cel mai mîrșav mod și nici nu îţi pasa . Mă tratezi ca pe o ființă neînsemnata . Mă lași să joc pe o scena pustie , să dansez cu fantomele trecutului și să cînt cu umbrele amintirilor .
Să oftez .
Să îmi pierd o fărîmă de umanitate de fiecare data cînd mă gîndesc la tine și la ce am simţit pentru tine , ce nu am vrut să recunosc , ce nu mi-a dat pace zile și nopţi  , ce ma bîntuit pană în cele mai întunecate colţuri ale sufletului meu . Mi-ai invadat inima si mintea 
 Vreau să te urăsc  , vreau să te ignor și să pretind ca nu te-am cunoscut vreodată  .
Umilința pe care m-ai făcut să o simt nu am să o uit niciodată . M-ai făcut să cred ca faptul ca te iubeam era un păcat . Doream inocenţă și sinceritate . Mi-ai dat opusul .
Nu aveam nevoie de foc . Nu vroiam să ard în disperare .Nu vroiam să sufăr .
Te privesc de la depărtare . E tot ceea ce pot să fac acum : să privesc și să-mi pierd mințile , să bîntui coridoare pustii , să fiu una cu fantomele , să devin o amintire , să joc propriul meu scenariu fără tine în el . 
Cine ești tu defapt? Să plîng?
Meriți tu , și ultimele lacrimi seci care mi-au rămas?
M-am saturat să cad fără a avea puterea de a mă ridica , să cad în gol la nesfîrşit .
Mă înţelegi măcar? Bineînţeles ca nu...
Nu ai simţit niciodată ceea ce simt acum ...să simti cum nişte gheare sunt ascuţite de inima ta ?
Voi deveni o statuie de gheaţă care se va topi încet  , încet pană cînd nimic nu va mai rămîne .
Numai vad nimic în oglinda din fata mea . E doar o umbra . Asta am devenit ... o umbra fără alinare..

Si rad trist și mă gîndesc ...

Tu nu exişti , dar continui să îţi scriu !

Adio!

Comentarii

  1. " Vreau să te urăsc , vreau să te ignor și să pretind ca nu te-am cunoscut vreodată!"

    Stii, cred ca te inteleg din ce in ce mai bine.. mi-as fi dorit sa nu o fac.. trece, o sa vezi. :)

    :*

    RăspundețiȘtergere
  2. ... iti scriu pentru cand vei exista >)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragii mei (care acum mult timp v-ati pierdut cateva minute citindu-ma)

    Dupa o lunga perioada vazandu-va comentariile incurajatoare ma face sa imi doresc ca acel sentiment de pustietate sa nu ma fi parasit pentru a fi putut continua sa scriu in acelasi mod.

    Va multumesc din suflet :3

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Geez ! Just pick an animal !!!!

Dacă as avea de ales și sa fiu alta ființă ce as alege? Nu cred ca as fi vre-un animal sălbatic .Deh aste trebuie sa se descurce singure și eu sunt genul de persoana care distruge un oraș dacă sunt lăsată singura. Therefore....Nu cred ca as fi un câine. Câinii sunt trădători . Le spui câteva vorbe dulci , le dai un os și ai devenit stăpânul lor. Cam ca unele persoane de sex masculin. Nu cred ca as fi o pisica . As prefera sa îmi țin coada pe lângă corp și sa nu zboare trasa de capriciile unui puștan de 3 ani sau alte nenorociri . Nu cred ca as fi o pasăre domestica. Păsările  sunt proaste și le decapitezi prea ușor și slava Domnului îmi place unde îmi e capul . Nu cred ca as fi o oaie . Oile emana mirosuri  și sunt brutalizate de ciobani  și deasemenea te poți alege decapitată din tânăra pruncie mai ales în perioada Pastelui. Nu cred ca as fi ceva scârbos  pentru ca e scârbos nu cred ca e nevoie sa dau exemple.. M-am întrebat întotdeauna dacă ființele scârboase realizează ca sunt Yucky

Spune-mi . Tu cum vezi lumea?

Locuiesc într-o zona retrasă de zgomotele oraşului agitat . Adesea am regretat dar acum am învăţat să apreciez liniştea naturii şi când spun liniştea mă refer la toate zgomotele naturii : cântecul păsărilor , foşnetul frunzelor sau șuietul vântului . E adevarat că în zona aceasta nu ai la fel de multe posibilităţ i dar deasemenea nu ai la fel de multe tentaţii. Am învăţat că e atât de frumos să vezi lucrurile pe care în trecut le ignorai . O persoană care trăieşte în inima oraşului odată m-a întrebat: " Tu ce faci să te distrezi , să te simţi bine? Unde stai tu , nu văd să ai prea multe activităţi .Nu te plictiseşti?" şi am rămas fără cuvinte surprinsă că nu simţeam nici o clipă resentiment faţă de zona aceasta căci este locul copilăriei mele fără de care nu aş mai fi persoana care sunt astăzi . La început nu ştiam ce să răspund . Am rămas prinsă în gândurile mele şi apoi s-a revărsat o avalanşa de amintiri şi am răspuns : " Cât timp acorzi unei frunze care cade dintr-un

Adio !

Dragul meu , Îmi vei lipsi ! Îmi vor lipsi momentele dulci în care ai fost alături de mine , în care mai susţinut si în care mai făcut sa mă simt eu ! Si totuşi nimic nu va mai fi la fel , nici acum nici peste 100 de ani . Niciodată nu vei ştii ce ar fi trebuit sa-ti spun . Nu am vrut sa recunosc si poate ca ar fi trebuit ! Nu vreau sa încetez sa sper , vreau sa cred ca nu vei pleca , nu mă vei părăsi , vei fi lînga mine si nu ne va pasa de nimic altceva decît de faptul ca tu si eu suntem aici si acum ! Poate ne vom revedea poate ca da , dar nu va mai fi la fel , nu vei şti ce am simţit, nu vei şti ce am gîndit, vei şti doar ca mă cunoşti, ca mai văzut ... Doar atît ! 1 minut pierdut Nu vei mai şti sentimentele pe care le am trăit împreuna , nu vei mai şti nimic din ceea ce ne trebuia ! Aberez ! Tu nu exişti! Dar ce conteaza ! Eu îţi scriu ! Ca sa ştii ! Exişti în lumea mea si atît . Adio !