marți, 7 septembrie 2010

Crezi ?

Dragul meu ...

Crezi...

M-am săturat de tine , m-am săturat de consecinţele pe care trebuie să le suport din cauza ta .
M-am săturat să mi se amintească de fiecare dată că tu eşti vina eşecurilor mele . Te-am ales pentru că am vrut nu pentru că am fost nevoită.Încerci să îmi dai viaţa înapoi , dar nu faci decât să mă răneşti  mai mult ,  nu faci decât să-mi înfingi pumnalul în inima .

Îmi zici că nu te merit ?

Ba te merit ! Ne merităm unul pe altul !

Sunt ca şi tine ...o persoană fără suflet care îţi invadează propria lume încercând să o distrugă până nimic nu mai rămâne ! Chiar crezi ca îmi pasa ? Nu îmi mai pasă de tine ! Nu îmi mai pasă de nimic ! Nu vreau să mai aud aceleaşi lucruri repetate la nesfârşit , aceleaşi lucruri care îmi rănesc inima mai fatal decât ai făcut-o tu vreodată !
Nu vreau să ştii ce încă mai simt ! Nu vreau şă ştii cât de urăsc ! Dar poate ar trebui să-ţi spun , poate ar trebui să te fac să suferi şi să  vad cum lumea ta se destramă şi să mă bucur !
De ce? De ce mai făcut să îmi pierd propria mea moralitate? De ce mai făcut să nu mă mai cunosc ? De ce nu îţi pot spune în fata cat te urăsc ?
Mi-ai poluat mintea , m-ai lăsat fără suflare şi fără glas să tip , m-ai lăsat pustiita de un suflet cald . Acum numai sunt nimic , sunt doar o umbra ce bântuie coloanele nesfârşite ale timpului !
Niciodată ! Niciodată nu te voi mai lasă să mă domini , să fii înaintea mea , să îmi iei gloria pentru care muncesc , niciodată nu voi mai accepta un eşec din cauza ta ... Si totuşi ...
Nu vreau să te iert , nu am să pot să te iert vreodată pentru tot ce ai făcut , pentru ceea ce am devenit din cauza ta ..
Mi-ai luat stropul de inocenţă din lacrimile mele ! Sunt seacă ! Sunt seacă de tot ceea ce te-ar putea face om ! Te-am urat ! Si încă te urăsc ...

Ce mă amuza? E faptul ca zâmbesc trist şi mă gândesc..

Tu nu exişti şi tot îţi scriu !


Adio !

4 comentarii:

 1. Dacă doreşti să participi la noul meu sondaj intitulat "Aşa îl/o vreau" care îţi solicită părerea despre cum ar trebui să fie băiatul/fata cu care ai vrea să ieşi, scrie-mi la adresa de mail popeask_diana94@yahoo.com O părere, o minte luminată! Nu uita să te semnezi şi în cazul în care doreşti să-ţi fie publicată părerea ca anonim, doar spune-mi!

  RăspundețiȘtergere
 2. Frumos scris:) te astept si pe la mine cu un comentariu:)

  P.S.: apreciez ca imi urmaresti blogul >:D<

  RăspundețiȘtergere
 3. cand urasti pe cineva inseamna ca inca iti pasa destul de mult de persoana respectiva...
  stii asta, nu?

  am sentimentul ca ai scris tot textul asta in cateva secunde, ca te-ai grabit sa golesti toata suferinta, tot raul adunat in sufletul tau..

  el inca exista... in sufletul tau.
  cand n-o sa mai existe n-o sa mai simti nevoia sa-i scrii. brutal dar totusi atat de frumos. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. @septembrie

  Buna Septembrie,

  Iti citesc acest comentariu dupa trei ani si simt ca de data aceasta il citeste alta persoana si nu persoana de acum trei ani care considera ca ceea ce ai spus nu sunt decat alte amagiri.
  Citind acest comentariu am realizat cata dreptate ai avut. Imi amintesc cum simteam acea nevoie constanda sa imi vars sufletul si rautatea care il acaparase undeva si cel mai bun loc l-am gasit intr-un blog.
  E foarte adevarat faptul ca odata ce acel sentiment a trecut mi-am pierdut si "darul" de a scrie si reda acea frumoasa brutalitate.

  <\Multumesc pentru sustinere arata ( in speranta ca vei vedea acest comentariu)

  RăspundețiȘtergere